Головна » 2016 » Травень » 12 » Рішення КДК МРГОФФ за 12.05.2016
20:44
Рішення КДК МРГОФФ за 12.05.2016

I. Іванова В.М. (ПФ № 019, «ФК Ковалівка») умовно дискваліфікувати на 2 чергові матчі Чемпіонату за демонстраційну незгоду із рішенням арбітра у матчі «ФК Криниця» (с. Криниця) – «ФК Ковалівка» (с. Ковалівка).

II. Духніча М.П. (ПФ № 072, «ФК Високе») умовно дискваліфікувати на 2 чергові матчі Чемпіонату за агресивну поведінку у матчі «ФК Високе» (с. Високе) – «Галиччина» (с. Підлісне).

III. Душняка В.Я. (ПФ № 230, «Галиччина») умовно дискваліфікувати на 2 чергові матчі Чемпіонату за агресивну поведінку у матчі «ФК Високе» (с. Високе) – «Галиччина» (с. Підлісне).

IV. Дем’яненка С.В. (ПФ № 042, «ФК Задарів») умовно дискваліфікувати на 2 чергові матчі Чемпіонату за систематичні апеляції до арбітра у матчі «ФК Задарів» (с. Задарів) – «Оріон» (с. Григорів.

V. Вирозуб І.М. (ПФ № 054, «ФК Задарів») умовно дискваліфікувати на 2 чергові матчі Чемпіонату за неспортивну та агресивну поведінку у матчі «ФК Задарів» (с. Задарів) – «Оріон» (с. Григорів).

VI. Гуля С.В. (ПФ № 143, «Велеснів») умовно дискваліфікувати на 2 матчі Чемпіонату за неспортивну поведінку у матчі «Велеснів» (с. Велеснів) – «Керамік» (с. Гончарівка).

VII. Кочана В.Ю. (ПФ № 145, «Велеснів») умовно дискваліфікувати на 2 матчі Чемпіонату за демонстративну незгоду із рішенням арбітра у матчі «Велеснів» (с. Велеснів) – «Керамік» (с. Гончарівка).

VIII. Барановського В.З. (ПФ № 111, «Керамік») умовно дискваліфікувати на 2 матчі Чемпіонату за неспортивну поведінку у матчі «Велеснів» (с. Велеснів) – «Керамік» (с. Гончарівка).

IX. Пугаратого В.Б. (ПФ № 135, «Керамік») умовно дискваліфікувати на 2 матчі Чемпіонату за агресивну поведінку у матчі «Велеснів» (с. Велеснів) – «Керамік» (с. Гончарівка).

X. Команді «ФК Задарів» винести суворе попередження за неналежну підготовку футбольного поля (не скошений газон частини поля) до матчу «ФК Задарів» (с. Задарів) – «Оріон» (с. Григорів).

XI. Команді «ФК Високе» присудити технічну поразку (0:3) у матчі «ФК Високе» (с. Високе) – «Галиччина» (с. Підлісне) за участь у матчі гравця Бриндз Н.М (ПФ № 077, «ФК Високе»), який не був внесений у рапорт арбітра.

Категорія: Новини МРГОФФ | Переглядів: 217 | Додав: thevoloshyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar