Головна » 2016 » Квітень » 1 » Засідання 01.02.2016.
12:02
Засідання 01.02.2016.

Сьогодні (1-го квітня) відбулося засідання МРГОФФ, на якому були присутні всі члени Президії (9 чоловік) та двоє з трьох членів КДК.

 

Коротко про рішення.

В сезоні 2016 Чемпіонат Монастириського району з футболу та Кубок Монастириського району з футболу проводитимуться паралельно. Сезон стартує 17 квітня з ігор першого туру МЧР. Участь у турнірі команди братимуть по одних заявках.

 

Про Кубок.

Кубок стартує в травні. В залежності від кількості-команд учасниць будуть проведені перші матчі 1/4 фіналу (якщо буде 8 команд). Якщо більше футбольних колективів виявлять бажання брати участь, то відбудеться 1 кваліфікаційний раунд (1 гра на Стадіоні м. Монастириська).

Володар Кубка району 2015 (ФК Криниця) та переможець МЧР-2015 (ФК Високе) мають імунітет (вони відразу починатимуть турнір зі стадії чвертьфіналу).

Стадія 1/4 фіналу складатиметься з двох матчів (вдома/виїзд). Півфінальні ігри відбуться на Стадіоні м. Монастириська (1 гра).

Фінальна гра теж пройде в Монастириську 24 серпня 2016 року.

 

Про Суперкубок.

Гра за Суперкубок 2016 між ФК Криниця та ФК Високе відбудеться 19 червня на Стадіоні м. Монастириська в рамках 2-го етапу XXVI сільських спортивних ігор Тернопільщини.

 

Про Чемпіонат.

Як уже повідомлялося, стартує МЧР 17 квітня. До того часу представники команд зобов’язані подати заявочні листи до МРГОФФ.

 

Про футбольні карточки.

Цього року відбудеться оновлення карток футболістів, тобто потрібно зібрати по 2 фотографії на кожного гравця, копії паспортів (для уродженців та проживаючих на території Монастириського району) або оригінали паспортів (для легіонерів).

В вівторок (5-го квітня) відбудеться спільне засідання МРГОФФ та представників команд, де вони будуть повідомленні про всі деталі та ньюанси. А також вирішиться остаточна допустима кількість легіонерів.

Прохання до представників ВІДВІДАТИ це засідання.

 

Про емблему.

Більшість членів президії (5 чоловік) вибрали емблему для МРГОФФ.

Даний варіант буде дещо змінений і незабаром представлений широкому загалу.

 

 

Категорія: Новини МРГОФФ | Переглядів: 371 | Додав: thevoloshyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar