Головна » 2016 » Квітень » 6 » Засідання МРГОФФ 05.04.2016
18:13
Засідання МРГОФФ 05.04.2016

5 квітня 2016 року в приміщенні Монастирської райдержадміністрації відбулося розширене спільне засідання президії та контрольно-дисциплінарного комітету Монастириської районної громадської організації «Федерація футболу» з представниками футбольних колективів району, які будуть брати участь у Чемпіонаті та Кубку району у 2016 році.

Ключовими питаннями зустрічі були формат проведення Чемпіонату та Кубку району, суддівство, безпека проведення матчів, належна підготовка стадіонів до ігор. Дуже довго обговорювалось питання про участь у футбольних змаганнях району гравців, які не народилися, не проживали і не проживають на території району. Після тривалої дискусії представниками команд було погоджено компромісний варіант, що передбачає можливість командам заявляти до п’яти «легіонерів».
 
Цьогорічні футбольні змагання будуть відрізнятися тим, що команди будуть брати участь у Чемпіонаті, Кубку та розігрувати Суперкубок району по одному заявочному аркуші гравців. Також вирішено проводити матчі Чемпіонату та Кубку району паралельно.

Центральні арбітри футбольних матчів будуть делегуватися МРГОФФ. Бокові арбітри – по одному від кожної команди. Відшкодування транспортних витрат та витрат на харчування арбітрів покладається на ФСТ «Колос».

Календар проведення футбольних змагань району буде сформовано після подачі заявок усіма командами (до 14 квітня), що висловлять бажання брати участь. Станом на сьогодні таке бажання висловили 9 команд. Зараз можна окреслити загальну схему проведення футбольних матчів району у 2016 році.

Офіційні ігри розпочнуться 17 квітня І туром Першості району. Чемпіонат буде проводиться в одній групі у 2 кола (на своєму полі та на полі суперника).
 
Кубок району (при умові участі 9 і більше команд) розпочнеться із раунду плей-оф. За сліпим жеребом кілька команд одразу попадуть у стадію чвертьфіналів, інші будуть змушені виборювати місце у вісімці кращих у матчі на виліт, який відбудеться на стадіоні міста Монастириська. Команди сіл Високого та Криниці, як минулорічні Чемпіони і володарі Кубка району відповідно, участі у жеребкуванні брати не будуть, а автоматично попадають у чвертьфінал. Переможці чвертьфінальних пар будуть визначатися за сумою двох матчів (вдома і на виїзді). Півфінали та фінал Кубка району відбудуться 21 серпня та 24 серпня відповідно на центральному стадіоні району. 

Суперкубок розіграють минулорічні Чемпіон та володар Кубка району – команди села Високого та села Криниці – 19 червня (в рамках 2-го етапу ХХVI сільських спортивних ігор Тернопільщини).

 

Джерело: МРГОФФ.

Категорія: Новини МРГОФФ | Переглядів: 271 | Додав: thevoloshyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar